Inlägg

När man är lite spontan och hittar drömtapeten till hallen.

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri.Klistra In, Quast, Lim, Skrivbordsunderlägg, Hink

En sväng ner till City.

Vilken härlig dag det var idag. Tog mig ner till city för att avnjuta en god lunch med en väninna. Det va varmt och skönt och solen sken tills att det började mulna på och blåsa. Det är så härligt att det snart är sommar på riktigt.  Längtar efter dom varma sommar kvällarna nu så man kan sitta ute länge på kvällarna och bara njuta.

Det är jobbigt med beslutsångest men nu känns det rätt.

Idag hade jag bara lunch med min väninna inplanerad men vi blev lite spontana och gick och tittade på tapeter. Vad mycket det fanns att välja mellan, så mycket färger och former att det blev svårt att bestämma sig. Tillslut hittade jag den perfekta tapeten till hallen som jag tänkt göra om så småningom.

Tapeten var mjuk i tonen och enkel i sin helhet men med små fina detaljer i guld. Den kommer passa så bra i hallen och ge den en liten lyxigare känsla utan att ta över. Jag velade ett tag för att jag hade hittat en annan tapet men den hade mer mönster i sig. Tror att jag kommer att ledsna på den väldigt snabbt så jag håller mig till den som är mer enkel.

Få jobbet rätt utfört av en kunnig tapetserare.

Min väninna var till stor hjälp idag med min beslutsångest. Dessutom så rekommenderade hon en målarfirma som är väldigt duktiga på att tapetsera. Hon har själv tagit hjälp av dom vid flertal gånger då hon har varit så nöjd. Firman heter K3 Måleri och håller till i Uppsala och Stockholm med omnejd. Dom har fast pris på sina offerter och kan hjälpa en med stora som små projekt. Det ät både enkelt och prisvärt att ta hjälp av K3 Måleri.

För mig är det väldigt viktigt att det blir bra från början. Tapetsering är knepigt att få till speciellt om det är mönster som ska passa in i varandra. Sen kanske man inte har alla verktyg och bord som behövs. Jag kommer iallafall lämna över jobbet till K3 Måleri så har jag tid att pyssla med annat.