Okategoriserade

kurs i attraktionslagen (law of attraction)

Attraktionslagen och skadeglädje

Så här påverkas du av Attraktionslagen och skadeglädje enligt nedan saga om 3 personer som satt i fängelset och fick två önskningar i var.

Har du hört talas om Kasper, Jesper och Jonatan som satt i fängelset? En god fé kom till deras cell och sa att var och en fick två önskningar. Kasper önskade att han kom ut ur fängelset och sedan blev rik. Jesper tyckte att det lät som en bra idé och blev inspirerad av Kaspers önskan och önskade sig exakt likadant som Kasper. Även Jesper kom då ut ur fängelset och blev rik. Att Jesper blev inspirerad och glad för Kaspers skull gjorde att även han kunde få samma liv som honom. Jonatan blev i stället väldigt avundsjuk på hur bra Kasper och Jesper fick det i livet och missunnade dem det livet. Jonatan önskade därför att både Kasper och Jesper skulle komma tillbaka till fängelset och dela cell med honom.

Jonatan förstår inte att även han kunde få två önskningar att bli fri och rik. Jonatan tänker som medelmåttiga människor enligt denna jantelag som jag hatar över allt annat. Jonatan är mer engagerad i hur bra andra har det och mår dåligt över det i stället för att se sig om sitt eget liv och skapa sig en bra framtid. Jonatan hade bra förutsättningar och behövde inte jämföra sig med Kasper och Jesper. Det är detta som är attraktionslagen att det du önskar andra råkar du själv utför. Jonatan önskade att de hamnade i fängleset och själv blev kvar i fängelset. Du ska inte känna avund för andra människor för då säger du till universum att den lyckan fattas hos dig. Vad du än säger bra som dåligt så har du alltid rätt och universum kommer alltid att hålla med dig. Denna enkla ekvation förstår inte folk och vill alltid trycka ner den de anser stå upp.