Okategoriserade

Anlita städhjalp när man har som mest att göra

Dax att plocka eller är alla plockade

Jag kommer ihåg när min mormor och morfar satte på sig sina stövlar, packade en liten korg med kaffe och smörgåsar och gick ut i skogen för att plocka lingon. Jag tyckte alltid att det var så tråkigt men idag skulle jag nog tycka det var roligare än då.

Lingon brukar mogna runt augusti – september och brukar finnas i skogen. Hur är det med det nu ? Finns det fortfarande lingon att plocka ? Det har plockats lingon hur länge som helst och dom är ju nyttiga också. Dom har både kostfiber, vitamin A, C och mineraler som kalcium, kalium och magnesium. Undrar varför man inte äter mer lingon. Eller rättare sagt – varför plockar man inte lingon så man får dom färska.

Men det är inte bara vi människor som tycker om lingon. Utan också björnar, fåglar och rävar.

Allt detta kan du göra i naturen medans du tar reda på hemstädning pris för att få ditt hem städat. Tänk att medans någon städar åt dig så gör du annat som att plocka blåbär, lingon eller varför inte äpplen. Livet ska inte bara innehålla massa rengöring och att städa huset efter folk. Om du känner att det alltid är du som bjuder hem folk och får både städa och underhålla dem då är det dax att byta ut dina vänner.