Okategoriserade

En sommarstuga nu när sommaren närmar sig

Att bo pi villa under semestertider är nästan halva semesterkostnaderna.

Man kommer mer billigt undan om man är en stor familj och hyr lägenhet i tex Porec. Jag vill så gärna åka till Kroatien efter att ha sett dokumentären om hur ett krig startade kring deras kronprins för länge sedan. Jag vill då hyra en lägenhet i Porec och följa denna familj. Du kan även hyra ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Jag kommer då satsa på villa i Italien eftersom det är det land jag är som mest nyfiken på just nu. Jag kan ej språket, men jag vet att de är duktiga på internationella språk. Sedan så hoppas jag också att invånare kan engelska för då klarar man sig galant.

Du kan köpa i stället för att hyra och då ska du ta reda på mäklararvode innan du gör ett köp.

Ska man köpa en villa så blir det billigare i längden och man kan då äta ute när man vill och shoppa loss i det nya landet. Det som också är bekvämt med villa i stället för hotell är att du kan köpa hem närproducerade varor och laga egen mat. Du kan även bjuda hem dina grannar på en trevlig kvällsmåltid. Du kan även hyra i Sverige om du inte vill åka utomlands. Tex om du ska åka med husvagn över hela Sverige