Okategoriserade

Kommer du ihåg dessa ?

Dam – troll

När jag var liten sparade jag på dessa troll. Jag kom inte ihåg vad dom hette så jag var tvungen att söka på nätet. “Dam-troll” hittade jag !

Kommer ni ihåg att dom kallades det ? Inte jag i alla fall. Men jag hade en massa.

I början när jag hade dessa troll var dom väldigt små, kanske 5 cm höga, men ju populärare dom blev ju fler blev dom och i olika storlekar. Och jag kommer ihåg att jag tjatade på mina föräldrar när jag var liten att jag ville ha fler.

Men dom blev dyrare och dyrare !

Men om du har kvar dina “troll” idag i nån låda och du inte vet vad du ska göra av dom så tycker jag du ska kolla om du kan sälja dem. I dag så lan du få ganska bra för dom. Om du inte vill ha dom kvar.

Jag kommer ihåg att jag kammade mina troll och dom hade en speciell doft av nått slag som jag inte kan tala om vad det var, men jag älskade dom.