Okategoriserade

En konstig känsla

Har du känt dig iakttagen

När någon närstående går bort så blir det en stor omställning för alla berörda. Alla sörjer på olika sätt och inget sätt är fel. Vissa kan inte sluta gråta och vissa vill inte ta till sig att personen har avlidit och fortsätter sitt liv precis som vanligt.

Finns det ett liv efteråt ? Det är helt upp till var och en att tro eller inte tro på det. Men även om du kanske inte har trott på det tidigare kanske du ändrar dig en dag när någon närstående har avlidit.

Tänk dig att du håller på med någonting och helt plötsligt känner dig iakttagen. Du tittar upp och ser en fågel sitta helt stilla och bara tittar rakt på dig. Ni får ögonkontakt och fågeln sitter kvar och tittar på dig ett långt tag innan den viftar till på vingarna och flyger iväg. Du får en rysning i kroppen, men vet inte varför.

Kan det ha varit den närstående du saknar ? Det är bara du som vet eller tror.

Det finns också människor som helt plötsligt känner att det blir kallt runt omkring sig i ett varmt rum. Eller känner en speciell doft som påminner om den som dom sörjer.

Vare sig du tror på det eller ej kan det vara en härlig känsla att tro på att det verkligen var anden till den du sörjer som kom.