Okategoriserade

Färglägg din bostad efter en färg som du trivs i

Har du hört talas om färganalys?

Du kan göra en sådan test för att se vilken färg som passar dig bäst och dekorera din lägenhet efter den färgen När du via en mäklare äntligen har fått den bostad du har drömt om då kommer du helt plötsligt se snygga bostäder överallt. Det finns många som gör dessa typer av tester så att folk hittar rätt färg som gör dem mest glada. När du ska dekorera ditt hem och inreda är det bra att välja färger som både framhäver din personlighet och hur du mår. Det är också genom din lägenhet som folk också får en mer rättvis bild av dig. Dina färger och val av möbler till din nya lägenhet säger otroligt mycket om dig. Besök dina vänner så ska du se att denna teori stämmer ganska väl.

När du väl har fått din drömbostad kan du verkligen inreda den i minsta detalj såsom du önskar det. Du kan tex låta hela huset gå i rosa färger om du älskar rosa. Eller så kan du låta alla färger gå i en turkos färg om du vill ge intrycket av att man är ute på havet. Bostaden ska färga ditt humör och beroende på vilket humör du är på så ska du in i ett rum som har det färg som du kanske behöver just då.