Okategoriserade

Tvillingarna är ofta veganer

Horoskop

22 maj – 21 juni

Är du född i Tvillingarna ? Då är du en vänlig person som är lätt att tycka om. En tvilling tycker om nya projekt och sätter gärna fart på dom också. Och därav dessa projekt så är en tvilling väldigt flexibel och tycker om nya saker.

En tvilling ska ha ett jobb med många sociala kontakter. Att hjälpa till där det behöv är inget problem och att lära sig nya arbetsuppgifter eller lära sig något är inget som hindrar. Det kan istället peppa en tvilling.

Jag är född i tvillingarnas tecken och visste du att de flesta veganer är födda i detta tecken

Vi tvillingar är mycket känsliga för mat innehållande kött för vi kan ej smälta kött lika enkelt som tex en jungfru kan.

När det gäller tvillingens kärlek så är den också flexibel. Att bli förälskad är ingen konst, men dessa känslor kan försvinna ganska fort. Är en tvilling i en relation i mer än sju år så brukar den hålla livet ut.