Okategoriserade

Gamla Stan och venganska maträtter

Man kan gå runt länge i små gränder

Om du inte har varit i Gamla Stan så tycker jag absolut att du ska åka dit. Men se till att ha tid för det för det finns så många fina gränder som du kan gå runt i. Små caféer är öppna och du kan sitta ute och ta en fika och titta på folk. Eller ta en glass och njuta av vår svenska sommar.

Tala alltid om att du är vegan när du beställer

Oavsett vilken restaurang man kliver in på så kan man beställa något som är helt vegansk. Det är bara att kolla i menyn och be dem utelämna allt som är mjölk, kött, honung och ägg. Vips så har du då en vegansk maträtt.

Visst finns det väldigt många turistbutiker som lockar våra turister, men det finns en och annan butik som har riktigt roliga turistsaker. Jag gick in i en hel del bara för att gå in och titta vad dom har. Men man åker inte till gamla stan för att köpa turistsaker som svensk utan för att gå runt och njuta. Det är inte heller långt till slottet om man vill se det lite mer. Det är väl inte så ofta man åker in till stan bara för att titta så passa på.