Okategoriserade

Morgonrutin med kaffe och havremjölk

Jag dricker bara vegansk mjölk till kaffet

Att ha rutiner för olika saker är inget konstigt. Man har kanske morgonrutiner, rutiner på sitt arbete eller rutiner som man bra gör utan att man tänker på det. Jag har alltid min morgonrutin som jag har haft ett tag nu och som jag är nöjd med.

Jag startar alltid min morgon med en kopp kaffe innan jag gör något överhuvudtaget. Till detta använder jag alltid någon typ av vegansk mjölk. Jag skulle aldrig kunna använda animalisk mjölk för jag blir direkt sämre och får huvudvärk av all mejeri. Det är också därför jag har gått över till att bli 100 % vegan.

Nu på sommaren kryper jag upp i soffan på balkongen och ser hur alla vaknar, går till jobbet eller tar sina barn till skolan. Just nu är det lugnare på morgonen då det inte är någon morgonstress till skolan. Så nu är det mest fåglarna som är vakna när jag går upp. Ibland går jag upp så tidigt att jag hör och ser när morgontidningen kommer. Men det är mysigt och se hur allt vaknar till liv på morgonen och denna rutin kommer jag att fortsätta med så länge jag kan och vill.