Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En promenad mitt i stan

Turister

En lugn och härlig promenad till stan och bara gå omkring är avklarad. Inga affärsbesök utan gå utmed vattnet och njuta av både väder, turister och mig själv. Undrar varför man inte gör det oftare. För nått mer avkopplande än detta kan jag inte tänka mig. Och man behöver ju inte göra det själv heller, men igår gjorde jag det och det var ganska skönt. Jag kunde stanna var jag ville, ta en kaffe var jag vill och när jag vill.

Att se dessa båtar åka fram och tillbaka med folk som ska iväg någonstans. Och man behöver ju inte använda båtarna för att ta sig till jobbet som en del gör, utan bara förflytta sig och slippa åka t-bana eller buss. Jag gick förbi hela kön och fortsatte min promenad ut till Djurgården där jag satte mig på gräsmattan med en glass. Familjer med barn skulle till skansen eller grönan och jag funderar på om jag också ska ta mig ett besök dit någon dag.

Lämna ett svar

Till startsidan