Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det blir en massa figurer

Får du också till en massa roliga ?

När jag sitter ute eller ligger och solar så tittar jag ofta upp i himlen på molnen. Och väldigt ofta så ser jag en massa roliga figurer eller …. ja, kanske hus, bokstäver eller egentligen vad som helst. Det är rätt kul att ligga och titta på dom där molnen som ser ut som bomull eller vispad grädde och se något.

Men vad är egentligen moln ? Det är en massa små små partiklar som tex vattendroppar eller iskristaller som svävar fritt. Och nått som jag inte visste är att molnen har en massa olika namn. Ett fjädermoln tex följs alltid av ett slöjmoln. Då ser himlen mjölkaktig ut och då kommer regnet snart. Slöjmolnen är långt uppe i himlen och består av iskristaller. Ja, det är rätt intressant med moln.

Lämna ett svar

Till startsidan