Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Spela kort

Man får inte vara en dålig förlorare

Att spela kort är något som vi brukar göra ifall det regnar, på kvällarna eller bara så där om vi inte har något att göra. Jag struntar i om jag vinner eller inte. Det är bara kul att spela. Och det första kortspelet jag tror jag spelade var med min mormor och morfar på deras land som hette plump. Det finns fortfarande, men jag har märkt att det finns många olika regler som alla följer så det gäller att ta dom först. Så inget blir fel eller missförstått.

Skitgubbe är också kul att spela. Och speciellt om man använder två kortlekar för då får man hela handen full i bland och man vet inte hur man ska gå ut ur spelet alls. Och då kan det bli en massa skratt när någon får upp hela bunten med kort i handen.

Det finns en hel del olika kortspel som man kan göra när man är fler, men jag brukar också lägga patiens när jag är själv. Där finns det också en massa olika att göra och googlar man kan man hitta ännu fler om man vill lära sig.

Lämna ett svar

Till startsidan