Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Klädnypor ger märken

Det går lika bra utan om det inte blåser

Att hänga ut kläder luktar så gott. Kläder och lakan som vajar i vinden och man känner den fräscha doften från tvättmedel eller sköljmedel. Och idag finns det många storlekar på torkställningar som man kan köpa. Det beror ju på hur stor plats man har att ställa den på. När jag var liten hade vi en torkställning som var som en snurra, men den sorten ser man inte så mycket av nu för tiden. Istället är det ställningar som man kan vika ihop och ställa undan lätt.

Jag hängde ut en del kläder i somras så dom kunde torka i solen. Och att köra torktumlaren idag är ganska dyrt när det gäller elen. Så varför inte hänga ut dom på tork. Det kan man göra året runt. Men några klädnypor kommer inte jag använda för dom ger så fula märken på både kläder och och lakan. Eller vad man. nu hänger ut.

Lämna ett svar

Till startsidan