Okategoriserade

Tankarnas funktion fungerar bäst utan kött och mejeriprodukter

Att tänka rätt är enklare om du tänker på vad du får i dig.

Visste du att tankars vibration påverkar våra relationer?. Många klagar på kärleken men för att få kärlek måste man innan dess känna sig älskad, vara kärleken som man vill få. Det funkar i den ordning och inte tvärtom. Om du dessutom äter det som är vegansk dvs utan kött, mejeri, honung och ägg så kommer du kunna tänka mycket klarare.

Tips på vegansk bricka ser du nedan

Samtidigt är lika viktigt att kunna känna sig trygg oavsett. Saker händer när man minst anar.

Om man föreställer sig för ofta de negativa scenarier på grund av rädslan, Universum kommer att ge oss tillbaka grunden till vår rädsla för att vi ska uppleva den i verkligheten och  att vi lär oss denna gången. Lika vibrationer attraherar lika vibrationer fast på en undermedveten nivå. Visste du det?
Livet fungerar som en spegel. Det man säger till sig själv kommer tillbaka så mitt råd till er är att man ska vara försiktiga med vad vi säger och tänker även till oss själva.

Våra tankar är energi och de är en del av Universum.

Tänk i nuet

När du ska tänka på framtiden, kom ihåg att se det positiva och på det sättet hittar man sina bästa möjligheter. Så vad du istället måste tänka är: “Jag vill ha någon som älskar mig, som respekterar mig, som behandlar mig med tillgivenhet, som är lojal. Jag vill ha en sund relation med mycket kärlek.”. Vi kan be till Universum. Samtidigt ska du visualiserar det som om det vore sann redan nu.

Om dessa tankar är korrekta och vibrerar vid en hög frekvens så kan du vara säkert att småningom kommer kärleken att komma till dig. När man minst anar!. Kom ihåg det.