vegan

Vegansk smoothie

Fri från allergener

Tänk att man kan göra så mycket med potatis. Man behöver ju inte äta den bara till mat utan också göra annat med den. Jag har hittat smoothie som är gjort på just potatis. Glatt överraskad så var jag tvungen att testa dessa då det är vegansk smoothie. Dom är helt fria från laktos och mjölk och är dessutom fria från allergener.

Vegansk smoothie finns i butikerna

Då dessa ska förvaras kylda så stoppade jag in dom så fort jag kom hem i kylen för att få dom riktigt kalla innan jag provade dom. Egentligen ville jag öppna en på en gång, men jag vet ju att allt smakar ju så mycket godare om man har haft dom i kylen först när det rekommenderas. Sen var det bara att skaka dom och hälla upp i ett glas och testa.

Vegansk smoothie

Den första jag smakade var denna med smak av hallon-“raspberry”. Den är blandad med hallon, äpplen och potatis så du får i dig bara nyttiga vitaminer, mineraler, fibrer, proteiner och kolhydrater på en gång. Hur bra låter inte det?! Bra att ha och ta till ett mellanmål som faktiskt är nyttigt istället för att hälla i sin något sliskigt och onyttigt.

Vegansk smoothie

Den andra jag smakade var “mango”. Den är blandad med mango, äpplen och potatis. Det är en ny smak och var mycket god om man tycker om mango. Förutom hallon och mango finns det också blåbär.

Var hittar du vegansk smoothie från DUG?

Företaget jobbar på att få ut dessa i så många butiker som möjligt. Många ica-butiker har tagit in dessa då dom finns på deras centrallager, men har dom inte tagit in dom så kan du också be dom beställa till just din butik.  Citygross och Willys har också tagit in denna så där ska dom finnas. Vill du istället beställa hem produkterna finns dom på delitea.se.