vegan

Veganskt smör

Man är både nyttig och vegansk

Nått som många inte vet är att dom använder veganskt smör utan att dom vet om det. Det tycker jag är lite kul för det är nått som jag upptäckte för några veckor sedan. En utav mina vänner har en man som måste tänka på sitt kolesterol och började tänka på vad han åt. Så då började dom köpa Becel eftersom är det något man använder på morgonen så är det smör på smörgåsen till frukost.

veganskt smör

Så när jag sov över en helg och vi skulle ordna till en god helg frukost så togs denna fram. Oj då, var min första kommentar och dom förstod ingenting förrän jag visade dom märket med “vegan”. Många tror ju att produkter som är veganska inte är goda och här äter dom detta smör varenda morgon utan att veta om det.

Becel är ett veganskt smör

När jag har bjudit på luncher eller middagar ibland så har jag till och med kunnat lura folk med maten när jag bara använt veganska produkter. Nu behövde jag inte “lura” någon utan mina vänner utan dom använde det utan att veta om det själva. Det är rätt kul tycker jag. Becel är inte bara veganskt utan också väldigt nyttigt då det innehåller både omega3 och A- och D2 vitaminer.

veganskt smör

Vill du ha en riktig god smörgås på morgonen som gör att du håller dig lite längre utan att bli hungrig ska du testa denna. Jag brukar göra pesto av en massa örter i en mixer, smeta ut dom på min smörgås tillsammans med tomater och lite valnötter. Hur gott är inte det då du får både krydda, söta tomater och lite crunch av nötterna?! Just nu är tomaterna dessutom billiga i butikerna om du inte odlar dom själv. Jag har en del tomatbuskar som jag har planterat, men dom har tyvärr inte mognat än. Men snar så.